Nefit SolarLine zonneboilers: geld en energie besparen

De SolarLine zonneboiler van vooraanstaand merk Nefit zorgt het gehele jaar door voor een duurzaam verwarmd huis en warm water. De zonnecollectoren zijn perfect afgestemd op het Nederlandse klimaat waardoor er een uitzonderlijk hoog rendement wordt behaald. Op jaarbasis bespaart u zo tot maar liefst 60% op energie voor warm water. In combinatie met de aantrekkelijke ISDE subsidie is de investering in een zonneboilersysteem snel terugverdiend en kunt u jarenlang veel energie én geld besparen.

Energie besparen met SolarLine zonneboiler
Iedere collector van het SolarLine zonneboilersysteem haalt het gehele jaar door een bijzonder hoog rendement uit gewoon daglicht. Het water voor de douche, bad en keuken wordt op zonnige dagen volledig verwarmd met zonne-energie. Bovendien zorgt de eersteklas optimaal geïsoleerde voorraadboiler ervoor dat warmte nauwelijks verloren gaat. Op dagen met weinig zonlicht springt de cv-ketel indien nodig bij. Het aardgasverbruik voor warm water daalt op jaarbasis tot wel 60%.

ISDE subsidie
Dankzij de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) is de aanschaf van het Nefit SolarLine zonneboilersysteem nu wel heel aantrekkelijk. Afhankelijk van het collectoroppervlak varieert de subsidie indicatief van € 542,- tot ruim € 1300,-. Gecombineerd met de lange levensduur en het hoge rendement is de SolarLine zonneboiler zonder twijfel een slimme investering.
Beste prijs-prestatieverhouding
Alleen bij het Nefit SolarLine systeem kunnen de collectoren lager worden geplaatst dan de boiler zelf. Ook is een groot hoogteverschil tussen de zonnecollector en zonneboiler mogelijk (tot wel vijf etages). Er zijn veel plaatsingsmogelijkheden: in of op een pannendak, op een plat dak of tegen de gevel. Uit recent onderzoek van de Consumentenbond kan worden opgemaakt dat van alle onderzochte systemen Nefit SolarLine de beste prijs-prestatieverhouding biedt.

Wilt u meer weten over het Nefit SolarLine zonneboilersysteem of heeft u andere vragen over duurzame oplossingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u meer informatie vinden in de brochure.

Download de brochure